Najbolje aplikacije za učenje njemačkog jezika

Postoje brojne aplikacije za učenje jezika koje nam olakšavaju pristup jeziku. Donosimo vam samo neke od njih:

duolingo

Kada je učenje novog jezika u pitanju, duolingo je na prvom mjestu. Ova je aplikacija raznolika i ima zanimljiv pristup poučavanju i što je najvažnije – besplatna je. Svježa, zabavna i jednostavna za korištenja.

 

Babbel

Dostupna za Android i IOS, ova aplikacija je među najboljima kada su svi jezici u pitanju, pogotovo njemački. Aplikacija koristi slike, zvuk i tekstove kako bi učenje njemačkog učinila učinkovitijim. Dizajn je jednostavan i elegantan, a da bi Vam pomogao sa izgovorom, aplikacija uključuje prepoznavanje glasa. Možete ju koristiti besplatno uz osnovni predložak ili platiti simboličnu cijenu za više značajki.

 

Rosetta Stone

Dobitnik brojnih nagrada za najbolju aplikaciju 2014. Ne iznenađuje što Rosetta Stone ima dugogodišnju reputaciju autoriteta u poticajnoj metodi za podučavanje jezika. Mobilna aplikacija pruža praktične vježbe za učenje i vježbu.

 

Busuu

Busuu obuhvaća veliku mrežnu zajednicu od više od 45 milijuna korisnika. Ova aplikacija omogućuje vam besplatno učenje njemačkog. Najvažnija značajka je možda ona kada dovršite neku vježbu, možete ju podijeliti sa zajednicom koja će vam zatim pomoći da poboljšate svoje vještine. Također, dodatne značajke koje zajednica nudi mogu se nadograditi za malu nadoplatu.

 

IStart German

Ova aplikacija je posebno usmjerena na one koji tek počinju učiti njemački jezik. Dostupna je u App trgovini ili na Google Playu. Međutim, preporučuje se samo početnicima.

Memrise

U suštini sličan prethodnoj aplikaciji. Možete ju nabaviti na App trgovini ili Google Playu.

Aplikacije mogu biti korisne, no morate zapamtiti – želite li postići fluentnost – čak i najbolje aplikacije za učenje njemačkog jezika ne mogu zamijeniti dobar TEČAJ NJEMAČKOG ili iskusnog predavača njemačkog jezika.

Jezični centar PAVUNA – UPISI u novi semestar počinju 21.08.2017.

Leave a Reply